Ga terug

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen.

Voertuigspecificaties
Merk Volkswagen
Model T-Roc
Type 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen.
Prijs € 33.948,00
Kenteken X961XH
Kilometerstand 47.314 km
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.498 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 110 kW
Gewicht 1.248 kg
Max. trekgewicht 1.500 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-11-09
Prestaties
Gem. verbruik 6,0l / 100 km
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Bots herkenning systeem
Bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Chroom delen exterieur
Connected services
Cruise control adaptief
Dab
Dakrails
Design-pakket
Dimlichten automatisch
Draadloze telefoonlader
Elektrische achterklep
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektrisch glazen panorama-dak
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Full-LED koplampen
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Koplampen adaptief
LED achterlichten
Lederen stuurwiel
LED mistlampen
Lendesteunen (verstelbaar)
Lichtmetalen velgen 19"
Matrix led koplampen
Metaalkleur
Multimedia-pakket
Multimedia-voorbereiding
Multimedia scherm middel
Multimedia scherm standaard
Navigatiesysteem full map
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Sfeerverlichting
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Subwoofer
Trekhaak met afneembare kogel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Voorstoelen verwarmd
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen.
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen.
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style R-line DSG automaat. Panoramadak, afneembare trekhaak, set winterwielen.
Bekijk alle (38)
Details

Wielbasis: 259 cm
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Standaard wordt de auto geleverd met een gratis Basis van Toorn Servicepakket. Dit pakket bestaat uit een geldige APK Keuring, tenaamstelling van het kenteken, controle van verlichting, banden en vloeistofniveaus. Kijk voor onze garantie pakketten op de garantie keuze kaart.

Behalve een markant design biedt de Volkswagen T-Roc ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze T-Roc, bijvoorbeeld. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. Het elektrisch bediende glazen panorama dak laat een weelde van licht naar binnen vallen. En aan de achterzijde opent u het elektrisch bedienbare achterklep met één simpele klik. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Perfect zicht bij nacht en slecht weer? Dat leveren de koplampen met matrix LED-verlichting. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Handig en veilig: Connected Services. Alle vitale functies en data van de auto checkt u via de app op uw smartphone. Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Geen gedoe met snoertjes! De draadloze telefoonlader zorgt onderweg weer voor een volle smartphone-accu. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst en parkeersensoren achter is deze Volkswagen helemaal compleet.

Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Volkswagen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ook helpen het hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.



Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij autobedrijf van Toorn. Ons familiebedrijf is in 1979 opgericht en wij zijn een universeel autobedrijf. Wij hebben de garageformule AutoFirst en zijn SEAT/Volkswagen/Audi en Skoda-specialist! Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar SEAT-dealerschap ervaring!
Zoekt u een goede gebruikte auto? Wij hebben altijd een uitgebreide collectie occasions op voorraad in alle prijsklasse.
Voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u ook bij ons terecht Tevens hebben wij scherpe tarieven voor verzekeringen en financieringen. U bent van harte welkom!

Wij zijn gevestigd aan de Dirk de Derdelaan 18 in Vlaardingen. Onze showroom is geopend van ma t/m vr van 8:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00

Delen Acties
Aanbieder Autobedrijf J van Toorn Dirk de Derdelaan 18 3132 HJ Vlaardingen T. 010-4359474 E. sjacovantoorn@autobedrijfvantoorn.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter