Ga terug

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led.

Voertuigspecificaties
Merk Volkswagen
Model T-Roc
Type 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led.
Prijs € 23.948,00
Kenteken L620PX
Kilometerstand 25.589 km
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Oranje
Techniek
Cilinderinhoud 1.498 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 110 kW
Gewicht 1.230 kg
Max. trekgewicht 1.500 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2026-04-19
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Energielabel C
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Audioinstallatie met cd-speler
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels met verlichting
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Chroom delen exterieur
Connected services
Cruise control adaptief
DAB ontvanger
Dakrails
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrische ramen voor en achter
Elektronisch Stabiliteits Programma
Executive-pakket
Hill hold functie
Hoofdsteunen actief
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Mistlampen voor adaptief
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor voor en achter
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Regensensor
Rijstrooksensor met correctie
Ruitensproeiers verwarmbaar
Spiegel-pakket
Sportstoelen
Spraakbediening
Start/stop systeem
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Telefoonintegratie
USB aansluiting
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Vervolgbotsing preventie
Volledig digitaal instrumentenpaneel
Voorstoelen verwarmd
Warmtewerende voorruit
Winter-pakket
Winterbandenset extra erbij
Energielabel C
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led.
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led.
Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led. Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Sport. All-Season banden , digitaal instrumentenpaneel, navigatie. Full-Led.
Bekijk alle (38)
Details

Modelreeks: okt 2018 - 2024
Wielbasis: 260 cm
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Standaard wordt de auto geleverd met een gratis Basis van Toorn Servicepakket. Dit pakket bestaat uit een geldige APK Keuring, tenaamstelling van het kenteken, controle van verlichting, banden en vloeistofniveaus. Kijk voor onze garantie pakketten op de garantie keuze kaart.

Als we de kwaliteiten van een Volkswagen compleet willen opsommen, zijn we wel even bezig. Maar in het kort komt het er op neer dat een Volkswagen een hoge standaard van techniek biedt, in combinatie met een geweldig rijgedrag en een tijdloos design. Die kwaliteiten vindt u ook allemaal terug in deze T-Roc. Op de teller van deze auto staat slechts 25589 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Natuurlijk zijn de sportstoelen super functioneel als het rechterpedaal ingetrapt wordt. Maar ook voor het uiterlijk doen ze veel! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij autobedrijf van Toorn. Ons familiebedrijf is in 1979 opgericht en wij zijn een universeel autobedrijf. Wij hebben de garageformule AutoFirst en zijn SEAT/Volkswagen/Audi en Skoda-specialist! Ons bedrijf heeft meer dan 25 jaar SEAT-dealerschap ervaring!
Zoekt u een goede gebruikte auto? Wij hebben altijd een uitgebreide collectie occasions op voorraad in alle prijsklasse.
Voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u ook bij ons terecht Tevens hebben wij scherpe tarieven voor verzekeringen en financieringen. U bent van harte welkom!

Wij zijn gevestigd aan de Dirk de Derdelaan 18 in Vlaardingen. Onze showroom is geopend van ma t/m vr van 8:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00

Delen Acties
Aanbieder Autobedrijf J van Toorn Dirk de Derdelaan 18 3132 HJ Vlaardingen T. 010-4359474 E. sjacovantoorn@autobedrijfvantoorn.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter