Ga terug

Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge

Voertuigspecificaties
Merk Fiat
Model 500
Type 1.0 Hybrid Lounge
Prijs € 17.745,00
Kenteken K160LL
Kilometerstand 7.441 km
Carrosserie Hatchback (3 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 999 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 51 kW
Gewicht 955 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-01-29
Prestaties
Gem. verbruik 4,0l / 100 km
Verbruik stad 4,0l / 100 km
Verbruik snelweg 3,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Brake Assist System
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Chroom delen exterieur
Cruise control
DAB ontvanger
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Fabrieksgarantie
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen 15"
Multimedia-voorbereiding
Radio
Start/stop systeem
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Energielabel B
Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge
Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge
Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge
Bekijk alle (12)
Details

Modelreeks: feb 2020 - 2023
Wielbasis: 230 cm
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: Meerprijs € 495 - 6 maanden Jelle Talsma garantie - Gegarandeerde kilometerstand NAP - APK bij aflevering - 12 maanden Mobiliteitspas - Afleverbeurt - Gepoetst en voorzien van nieuwe matten

De Fiat 500, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

LET OP rijdende auto, niet altijd aanwezig

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Fiat 500 enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak... echt een droomauto! Zijn pittige prestaties dankt deze Fiat aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) kunt u bedienen vanaf het stuur. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Fiat in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto's, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link:
www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Disclaimer. Ondanks de zorg aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden auto's. Kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies of onvolkomenheden in de gegevens. Een deel van de informatie wordt automatisch toegevoegd.


Bedrijfsinformatie

Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 112 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.

Disclaimer. Ondanks de zorg aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden auto's. Kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies of onvolkomenheden in de gegevens. Een deel van de informatie wordt automatisch toegevoegd.

Delen Acties
Aanbieder Jelle Talsma Leeuwarden Saturnusweg 6 8938AW LEEUWARDEN T. 058-2881080 E. info@jelletalsma.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter