Ga terug

Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay*

Voertuigspecificaties
Merk Opel
Model Corsa
Type 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay*
Prijs € 14.500,00
Kilometerstand 41.000 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.199 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 55 kW
Gewicht 995 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Energielabel B
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android auto
Anti Blokkeer Systeem
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dab
Derde remlicht
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Isofix
Lichtmetalen velgen 16"
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Radio
Rijstrooksensor met correctie
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Energielabel B
Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay* Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay*
Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay* Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay*
Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay* Opel Corsa 1.2 Edition *Navigatie*DAB*Carplay*
Bekijk alle (29)
Details

Wielbasis: 254 cm
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Algemene staat: goed
Beschikbare afleverpakketten:

  • Autotrust | Instap Garantie (€ 195): Wat is een Autotrust Instap Garantie? De Instap Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van de aandrijving van je auto. Hieronder vallen de mechanische delen van de motor, de aandrijving en de transmissie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.
    Dit afleverpakket bevat: Autotrust garantie
  • Autotrust | Uitgebreid Garantie (€ 295): Wat is een Autotrust Uitgebreid Garantie? De Uitgebreid Garantie is afsluitbaar tot 8 jaar en 150.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking. Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. Ga naar de garantiepagina op onze website voor meer informatie. *Let op: de genoemde prijs is een indicatieve vanafprijs voor een looptijd van 6 maanden.
    Dit afleverpakket bevat: Autotrust garantie
Referentienummer: OP1008

Het is het karakter van Duitse auto's dat ze zo bijzonder maakt. Een samenspel van rijcomfort, sportiviteit en veiligheid maken auto's als deze Opel Corsa zo begerenswaardig. In deze Opel vind je een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

In deze auto word je elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl je luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur zijn aan boord.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen jou onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen je als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze Opel hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met je mee en attendeert je op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem is altijd alert. Over de rijstrooklijntjes gaan is er niet bij. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Je bent mede dankzij hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Natuurlijk ben jij van harte welkom om deze Opel in ons bedrijf te komen bekijken. Laat je ons weten wanneer je wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Heb je vragen over deze auto óf wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren je graag persoonlijk bij een bezoek aan onze vestiging in Kerkrade. We nodigen je dan ook van harte uit om tijdens openingstijden één of meerdere auto's ter plekke te komen bezichtigen en proef te rijden, geheel vrijblijvend uiteraard. Bekijk op onze website www.eurodecars.nl het volledige aanbod aan jonge kwaliteit occasions en vind je droomauto.

Disclaimer: schrijf- en typefouten voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

Delen Acties
Aanbieder Eurodecars Automobielhandel b.v. Tunnelweg 108 6468EK Kerkrade T. +31645388499 E. info@eurodecars.com

Delen

  • Facebook
  • Twitter