Chausson Titanium 514

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 52.500,00
Bouwjaar 2021
Slaapplaatsen 4
Meer over deze camper
Extra's
Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische camper uit 2021. De Chausson Titanium 514 bi...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 52.500,00
Status Occasion
Bovag Ja
Model 
Merk Chausson
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Merk auto Ford
Brandstof Diesel
Maten en gewichten 
Totale hoogte 289 cm
Opbouwlengte 699 cm
Breedte 230 cm
Gewicht 2940 kg
Laadvermogen 3500 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 4
Extra's

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische camper uit 2021. De Chausson Titanium 514 biedt een slaapplaats aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Het laadvermogen bedraagt 3500 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen.

De aandrijving wordt verzorgd door een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. Dankzij de pocketveringmatrassen en lattenbodems op de bedden komt u rustig en comfortabel de nacht door. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de omvormer zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Past deze Chausson Titanium 514 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Contact

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18
1446 AA Purmerend

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl