Dethleffs C'Joy 485 FSH

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 24.735,00
Bouwjaar 2023
Slaapplaatsen 3
Meer over deze caravan
Extra's
Deze Dethleffs C'Joy 485 FSH biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 3 slaapp...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 24.735,00
Status Occasion
Bovag Ja
Model 
Merk Dethleffs
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Maten en gewichten 
Totale lengte 709 cm
Breedte 213 cm
Gewicht 1035 kg
Max gewicht 1500 kg
Max gewicht 1500 kg
Laadvermogen 465 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 3
Extra's

Deze Dethleffs C'Joy 485 FSH biedt u een praktische indeling waarmee u kunt beschikken over 3 slaapplaatsen. De caravan is van bouwjaar 2023. U kunt uw fietsen makkelijk op de caravan vervoeren dankzij de fietsdrager. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze caravan, het laadvermogen bedraagt namelijk 465 kilo. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

U vindt in de caravan onder meer een standaardzit, die naar wens kan worden omgebouwd tot slaapgelegenheid. Het keukenblok aan de achterzijde van de caravan is zeer compleet uitgevoerd. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De caravan is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als pocketveringsmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.

Het grote dakluik van de caravan zorgt voor extra veel lichtinval en een goede ventilatie. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De caravan is voorzien van een stabilisator. Hierdoor wordt het weggedrag aanzienlijk verbeterd.

Wilt u meer informatie over deze Dethleffs C'Joy 485 FSH? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact

Caravan Centrum Waterland

Polderweg 18
1446 AA Purmerend

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl