Ga terug

Fiat 500C 1.2 Lounge

Voertuigspecificaties
Merk Fiat
Model 500C
Type 1.2 Lounge
Prijs € 14.500,00
Kenteken T547RZ
Kilometerstand 44.758 km
Carrosserie Convertible (2 drs)
Bouwjaar 2018
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.242 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 51 kW
Gewicht 955 kg
Max. trekgewicht 800 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Energielabel D
Accessoires
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
AUX-Aansluiting
Bandenspanningscontrolesysteem
Brake Assist System
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dagrijverlichting
Dimlichten automatisch
Elektrisch bedienbare kap
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hoofdsteunen achter
Isofix
Lederen stuurwiel
Lichtmetalen velgen 15"
Mistlampen voor
Multimedia-voorbereiding
Parkeersensor achter
Radio
Start/stop systeem
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Usb aansluiting
Fiat 500C 1.2 Lounge Fiat 500C 1.2 Lounge
Fiat 500C 1.2 Lounge Fiat 500C 1.2 Lounge
Fiat 500C 1.2 Lounge Fiat 500C 1.2 Lounge
Bekijk alle (25)
Details

Wielbasis: 230 cm
Aantal sleutels: 2
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf

Zomer? Het dak eraf! Geniet van het zonnige rijgevoel van deze perfect onderhouden cabrio. Hij is helemaal in balans, deze Fiat 500 C. Hij biedt een geweldige combinatie van adembenemend design, sublieme handling en perfect rijgedrag. Zijn krachtige motor levert moeiteloos prestaties, hij is gebouwd om snel en comfortabel te kunnen reizen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Fiat heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Fiat 500 C een achteropkomend verkeer waarschuwing. De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500 C samen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Hij staat al gepoetst te glimmen voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze cabrio uitproberen!


Bedrijfsinformatie

Informeer naar de beschikbaarheid van deze auto! Inruil van uw huidige auto is mogelijk, ga voor een inruilindicatie naar www.schaftenaar-autos.nl. Ook is het mogelijk deze auto te financieren / leasen.
Autobedrijf Schaftenaar is reeds vijftig jaar het juiste adres voor aanschaf van een 1e klas gebruikte auto.
Tevens beschikken wij over een werkplaats voor al u onderhoud van de auto, ook zijn een APK keuringsstation.
Op onze locatie staat een aanbod van circa 200 auto's van alle merken. Wij zijn Bovag lid, wij bieden garantie volgens de BOVAG-norm.
Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk- en zetfouten.


BOVAG
Delen Acties
Aanbieder Automobielbedrijf Schaftenaar B.V. Zuiderzeestraatweg 469 8091CM WEZEP T. 038-3761611 E. verkoop@schaftenaar-autos.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter