Ga terug

Peugeot Expert 2.0 BlueHDI L2

Voertuigspecificaties
Merk Peugeot
Model Expert
Type 2.0 BlueHDI L2
Prijs € 28.900,00
Kenteken VVS09F
Kilometerstand 1.234 km NAP
Carrosserie Commercial truck (5 drs)
Bouwjaar 2023
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.997 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 130 kW
Gewicht 1.636 kg
Brandstof Diesel
APK datum 2026-05-30
Prestaties
Gem. verbruik 7,0l / 100 km
Energielabel A
Accessoires
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Hill hold functie
Kleur wit
Lendesteunen (verstelbaar)
Radio
Stuurbekrachtiging
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Zijschuifdeur rechts
NAP
Energielabel A
Peugeot Expert 2.0 BlueHDI L2  
Details

Carrosserievorm: Bestelauto
Wielbasis: 327 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW
Beschikbare afleverpakketten:

  • Broekhuis Basis (inbegrepen): Wettelijke garantie, minimaal 3 maanden APK keuring, noodzakelijk onderhoud, poetsen / reinigen in- en exterieur en controle volgens Broekhuis normen.
  • Broekhuis Plus (€ 695 ex BTW meerprijs): 12 maanden BOVAG garantie, minimaal 6 maanden APK keuring, 24/7 pechhulp, halve tank brandstof, Broekhuis jaarbeurt, poetsen / reinigen in- en exterieur en controle volgens BOVAG 40 punten check.
    Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Broekhuis Basis"): BOVAG garantie (12 maanden)

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Peugeot Expert mag verwachten: pure sportiviteit. De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 1234. De auto is van bouwjaar 2023. De krachtige motor geeft deze Peugeot uitstekende prestaties. Uw passagiers laden hun bagage moeiteloos in en uit; de ruime deuropening met schuifdeur maakt het mogelijk. Ook is de auto voorzien van: donker getint glas achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Voor het ware fingerspitzengefühl zorgt de audiobediening op het stuur. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze Peugeot biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Peugeot in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Broekhuis is een familiebedrijf dat in 1932 startte met de verkoop en het onderhoud van auto's. Tegenwoordig voorzien wij in veel meer services en diensten, en bieden daarmee een totaal mobiliteitsconcept. Voor elke mobiliteitsvraag zoeken wij een passend antwoord, waarbij onbezorgde mobiliteit voorop staat!

Wij werken met 16 automerken en 6 bedrijfswagen merken. Daarnaast kunt u zelfs voor de aanschaf van motoren, fietsen en campers bij ons terecht. Met inmiddels meer dan 57 dealervestigingen zijn wij altijd in de buurt met professioneel en eerlijk advies omtrent aanschaf, financieringen, (private) lease, mobiliteitsmanagement, wagenparkbeheer, fleet sales, bedrijfswageninrichting, verzekeringen en meer.

Voertuig gekocht bij Broekhuis? Dan kunt u ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud en deskundig schadeherstel. Kortom, onze medewerkers staan met dit grote portfolio aan services en dienst voor u klaar om een oplossing te vinden voor iedere mobiliteitsvraag. Daarbij is de dagelijkse drijfveer niet de auto, maar juist de mens in en achter de auto. Hoe kunnen wij u onbezorgde mobiliteit bieden? Broekhuis beweegt mensen!

Meer weten? Bezoek www.broekhuis.nl

Delen Acties
Aanbieder Broekhuis Peugeot Enschede Haaksbergerstraat 159 7513EL ENSCHEDE T. 053-4300112 E. brh_aut_mail_lead@broekhuis.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter