Ga terug

Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition

Voertuigspecificaties
Merk Opel
Model Insignia
Type Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition
Prijs € 6.950,00
Kenteken 55TZP5
Kilometerstand 196.149 km NAP
Carrosserie Stationwagon (5 drs)
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.364 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 104 kW
Gewicht 1.513 kg
Max. trekgewicht 1.200 kg
Brandstof Benzine
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 7,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Energielabel A
Accessoires
12Volt aansluiting
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dimlichten automatisch
Electronic climate control
Elektrische ramen voor en achter
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Lederen stuurwiel en versnellingspook
Radio-cd/mp3 speler
RDW-leges
Start/stop systeem
Stof
Trekhaak
NAP
Energielabel A
Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition
Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition
Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition Opel Insignia Sports Tourer 1.4 Turbo EcoFLEX Edition
Bekijk alle (15)
Details

Modelreeks: 2011 - 2012
Wielbasis: 274 cm
Inbegrepen afleverpakket: Basispakket
Dit afleverpakket bevat: Geldige APK, RDW-leges, Wettelijke garantie

Met een auto als deze Opel Insignia Sports Tourer komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2012 heeft 196149 kilometer gereden. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Waarom zou u dure brandstof verbruiken als u stilstaat? Met het start-stopsysteem is dat verleden tijd. Natuurlijk behoren elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Deze Opel is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia Sports Tourer samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

'Een Opel is voor iedereen', zeggen ze zelf. En inderdaad: Zowel technisch als qua comfort zit u bij Opel altijd goed. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In een stilstaande file hoeft de motor niet te lopen. Het start-stopsysteem zorgt dat de motor weer start als de rij weer in beweging komt. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia samen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Opel wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Het is onvermijdelijk. Als je een auto zoekt waar je echt van op aan kunt, kom je altijd bij een Duits merk uit. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Staat u er wel eens bij stil... hoe vaak u onderweg stilstaat? En al die keren gebruikt de draaiende motor kostbare brandstof. Bij deze Opel Insignia niet, want het start-stopsysteem schakelt de motor uit als u niet rijdt. En aan als u weer verder gaat. Verder is de Opel uitgerust met: elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De aanwezige cruise control scheelt lekker in brandstofkosten. En ook bij de flitspaal. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Insignia is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze Opel Insignia is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Delen Acties
Aanbieder Vakgarage F en M Auto's Denemarkenlaan 4 2391PZ Hazerswoude-Dorp T. 0625034368 E. info@vakgaragefm.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter