Ga terug

Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect

Voertuigspecificaties
Merk Peugeot
Model Partner
Type 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect
Prijs € 12.940,00
Kenteken V245VN
Kilometerstand 100.534 km NAP
Carrosserie Commercial truck (5 drs)
Bouwjaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.560 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 74 kW
Gewicht 1.282 kg
Brandstof Diesel
Prestaties
Gem. verbruik 4,0l / 100 km
Verbruik stad 4,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Accessoires
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Android auto
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple carplay
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale deurvergrendeling
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Comfortstoel(en)
Connected services
Cruise control
Derde remlicht
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Houten vloer in laadruimte
Lendesteunen (verstelbaar)
Metaalkleur
Mistlampen voor
Mistlampen voor adaptief
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Passagiersstoel
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio
Rubber mat in laadruimte
Stuurbekrachtiging
Stuur verstelbaar
Trekhaak
Tussenschot volledig
Voorstoelen in hoogte verstelbaar
WiFi voorbereiding
Zijschuifdeur rechts
NAP
Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect
Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect
Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect Peugeot Partner 1.6 BlueHDI 100PK EURO6 Premium Cruise control/app connect
Bekijk alle (27)
Details

Carrosserievorm: Bestelauto
Wielbasis: 279 cm
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BTW: De getoonde prijs is exclusief BTW

Alle technologie in de Peugeot Partner is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2019 heeft 100534 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Zelfs bij weinig parkeerruimte krijgen passagiers via de schuifdeur voldoende mogelijkheid om in en uit te stappen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De Peugeot is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In de Peugeot Partner heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Franse auto's. Is het de kwaliteit, de soepele vering of de elegante styling? Waarschijnlijk allemaal. Rijden met joie de vivre! Met zijn dieselmotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Ontspannen rijden in een optimale zithouding: daarvoor zorgen de comfortstoelen. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z'n ruime opening. Bij de uitrusting van deze Peugeot horen onder meer adaptieve mistlampen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Natuurlijk is deze Peugeot Partner voorzien van cruise control. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Deze Peugeot is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Peugeot, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Delen Acties
Aanbieder Rick Cars Docterskampstraat 1 5222AM S HERTOGENBOSCH T. 06-15383910 E. info@rickcars.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter