Hobby Maxia 495 ul

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 32.500,00
Bouwjaar 2023
Slaapplaatsen 4
Meer over deze caravan
Extra's
Deze Hobby Maxia 495 UL van bouwjaar 2023, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken o...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 32.500,00
Status Occasion
Model 
Merk Hobby
Bouwjaar 2023
Modeljaar 2023
Maten en gewichten 
Stahoogte 195 cm
Totale hoogte 263 cm
Opbouwlengte 601 cm
Totale lengte 720 cm
Breedte 230 cm
Gewicht 1297 kg
Max gewicht 1750 kg
Rijklaar gewicht 1322 kg
Max gewicht 1750 kg
Laadvermogen 428 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 4
Bed #1 193x82 cm (lxb)
Bed #2 193x82 cm (lxb)
Bed #3 204x150 cm (lxb)
Extra's

Deze Hobby Maxia 495 UL van bouwjaar 2023, heeft een handige inrichting waardoor u kunt beschikken over slaapgelegenheid voor 4 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 428 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen. Op de camping kunt u de caravan dankzij de Enduro mover snel op de gewenste plaats zetten. Deze mover wordt nieuw geplaatst dus kunt u nog niet op de foto's zien. Daarnaast wordt deze geleverd met een lithium accu van Enduro. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik.

In de praktische rondzit waarmee de caravan is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. De ladekast biedt u een fraaie bergplaats voor al uw keukenspulletjes.

In de caravan vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Deze caravan is tevens voorzien van een bedverbreder dus kunt u de 2 lengtebedden omvormen in één groot tweepersoonsbed. In de 2 aparte bedden in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook pocketveringsmatrassen. In de badkamer vindt u niet alleen een wastafel, maar ook een ingebouwd cassettetoilet.

Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.

In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. De caravan is voorzien van een stabilisator voor een rustig en veilig weggedrag.

Past deze Hobby Maxia 495 UL helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Natuurlijk is deze caravan met diverse opties uit te breiden. Denk aan de montage van een dakairco voor de warme nachten of een dakluifel. Al deze opties kunnen door ons verzorgd en gemonteerd worden in onze eigen werkplaats. Ook leveren wij nieuwe voortenten en/of luifels van Dorema of Isabella. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

Contact

De Witte Beer

Deurningerstraat 64
7561RP Deurningen

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl