Huurwoning: Lofotenweg 28, Almere

€ 1.850,00

Ga terug naar het overzicht
Trailer Foto's Acties Delen

Omschrijving

In de Eilandenbuurt treft u deze royale en recent gerevitaliseerde eengezinswoning aan. De heerlijke woning is voorzien van een tuingerichte woonkamer, mooie keuken met inbouwapparatuur, VIER slaapkamers en een hedendaagse badkamer. Parkeren kan direct voor de deur en de zonnige achtertuin op het Zuidoosten gelegen maakt het geheel compleet.

De wijk is ruim van opzet en in Almere-Buiten bevinden zich alle openbare voorzieningen, waaronder een supermarkt (AH), bushalte, NS Station Oostvaarders en gezondheidscentrum. Daarnaast zijn de autosnelwegen A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en 't Gooi eenvoudig te bereiken. Het bouwjaar van de woning is 2002.

Indeling begane grond: hal, entree met toilet, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de straatzijde. De gehele begane grond verdieping is voorzien van een nieuwe PVC vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming. Aan de voorzijde van de woning vindt u de speels vormgegeven inbouwkeuken met donkere fronten, een granieten blad en de volgende ingebouwde apparatuur: gaskookplaat, afzuigschouw, oven, volledig geïntegreerde vaatwasser en koelkast. Via de openslaande deuren in de keuken bereikt u de voortuin met avondzon.

Indeling eerste verdieping: twee ruime slaapkamers, beide over de volledige breedte van de woning, ketelkast en inpandige badkamer. De vernieuwde badkamer is licht betegeld en is voorzien van een douchehoek, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Indeling tweede verdieping: overloop met toegang tot nog eens twee slaapkamers. De kamer aan de voorzijde van de woning strekt tevens over de volledige breedte van de woning is daardoor bijzonder ruim.

Bijzonderheden:

- Houten berging in achtertuin en eigen achterom;
- Woning per direct beschikbaar;
- VIER slaapkamers;
- Moderne badkamer en nette keuken;
- Strakke vloer- en wandafwerking;
- Woning grotendeels v.v. onderhoudsarme kunststof kozijnen met draai-/kiepramen;
- Verhuur onder gunning verhuurder;
- Inkomsenstoets: 3,5 keer de maandhuur aan bruto-inkomen;
- Zonnige achtertuin.

Overdracht
Huurprijs € 1.850,00
Huurspecificatie Maand
Status Onder optie
Aanvaarding In overleg
Bouw
Soort woonhuis Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2002
Energie
Energielabel Niet beschikbaar
Buitenruimte
Tuin Achtertuin en voortuin
Ligging tuin Gelegen op het zuidoosten
Bergruimte
Schuur/Berging Vrijstaand hout
Voorzieningen Elektra