Koopwoning: Alseidenstraat 4, Almere

€ 265.000,00 k.k.

Ga terug naar het overzicht
Foto's Acties Delen

Omschrijving

Dit unieke Tiny-House wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 265.000,- k.k.

Dit kleinschalige project bestaat uit diverse Tiny-Houses welke om een plantsoen zijn gebouwd. Het mooie van deze locatie is dat u alles op loopafstand kunt bereiken. Om de hoek is er een supermarkt, winkels en op de zaterdagen de markt. De bushalte is gelegen bij de markt en u bent zo binnen enkele minuten bij het station van Almere-Poort. De woning is gelegen in het Homeruskartier waar zowel een Plus supermarkt als een Albert Heijn aanwezig is. Op loopafstand is het Almeerderstrand en bosgebied Pampushout goed bereikbaar voor de nodige ontspanning. Met de auto bent u binnen 3 minuten op de A6. Amsterdam ligt op ca. 20 minuten rijafstand.

De woning is ideaal voor alleenstaanden of een stel en is gebouwd in 2018. De woning is een vrijstaande woning v.v. 15 zonnepanelen, aangebouwde berging en een tuin rondom met eigen parkeerplaats. Het afwerkingsniveau is verzorgd met o.a. een keuken met inbouw apparatuur en een nette badkamer v.v. een douche, wastafel en toilet. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van HR++ beglazing.

Indeling begane grond: Entree, meterkast en open keuken voorzien van apparatuur. Hoge en lichte woonkamer met een zeer grote raampartij. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap is de slaapvide bereikbaar.

De tuin rondom de woning is netjes aangelegd met een vlonderterras en lage erfafscheiding. De tuin ligt perfect op de zon met een terras op het westen. De tuin is gelegen aan een plantsoen.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande Tiny-House
- Verzorgd afwerkingsniveau
- Eigen parkeerplaats
- Zonnige tuin rondom
- 15 zonnepanelen
- Toplocatie met supermarkt op loopafstand

Heeft u belangstelling om dit vrijstaande Tiny-House te bezichtigen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000,00 k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2018
Energie
Energielabel b
Verwarming Stadsverwarming
Warm water Stadsverwarming
Buitenruimte
Tuin Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/Berging Aangebouwd hout