Fendt Apero 465 TG

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 32.864,00
Bouwjaar 2024
Slaapplaatsen 4
Meer over deze caravan
Extra's
De Fendt Apero 465 TG is een gloednieuwe caravan van uitmuntende kwaliteit, ontworpen voor avontuurl...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 32.864,00
Status Occasion
Model 
Merk Fendt
Bouwjaar 2024
Modeljaar 2024
Maten en gewichten 
Stahoogte 198 cm
Totale hoogte 266 cm
Opbouwlengte 589 cm
Totale lengte 703 cm
Breedte 232 cm
Gewicht 1232 kg
Max gewicht 1800 kg
Rijklaar gewicht 1280 kg
Max gewicht 1800 kg
Laadvermogen 520 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 4
Bed #1 200x85 cm (lxb)
Bed #2 200x85 cm (lxb)
Bed #3 210x127 cm (lxb)
Extra's

De Fendt Apero 465 TG is een gloednieuwe caravan van uitmuntende kwaliteit, ontworpen voor avontuurlijke reizigers die comfort en functionaliteit waarderen. Met een verleidelijke prijs van € 32.864,00 biedt deze caravan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor wie op zoek is naar een betrouwbare reispartner.

Met zijn stralende witte buitenkant en hamerslagwanden trekt de Fendt Apero 465 TG onmiddellijk de aandacht. Het bouwjaar van 2024 garandeert de nieuwste technologie en ontwerpelementen, terwijl de afmetingen van 703 cm lang, 232 cm breed en 266 cm hoog een ruim en comfortabel interieur beloven.

Met een gewicht van 1232 kg en een maximaal toelaatbaar gewicht van 1800 kg is deze caravan niet alleen lichtgewicht, maar ook uiterst capabel, met een laadvermogen van 520 kg. Het rijklaar gewicht van 1280 kg zorgt voor een stabiele en veilige rit, zelfs op uitdagend terrein.

Binnen biedt de Fendt Apero 465 TG slaapplaatsen voor vier personen, verdeeld over drie comfortabele bedden. De indeling omvat twee aparte bedden, een dwarsbed en een lengtebed, evenals een rondzit voor gezellige momenten samen. De tafel met telescopische zuilpoot zorgt voor veelzijdigheid en gemak tijdens maaltijden en ontspanning.

Met een uitgebreid assortiment accessoires is deze caravan volledig uitgerust voor elk avontuur. Een boiler, cassettetoilet, dakluik, kachel, koelkast, lattenbodem en meer maken het reizen comfortabel en gemakkelijk. Lichtmetalen velgen en een reservewiel met beugel zorgen voor betrouwbaarheid, zelfs op afgelegen locaties.

De Fendt Apero 465 TG is ook uitgerust met praktische voorzieningen zoals een hordeur, indirecte verlichting, ringverwarming en een toilet/wasruimte voor extra gemak en comfort. De stabilisator en verzwaarde steunen garanderen een veilige en stabiele ervaring, terwijl een televisiebeugel entertainmentopties biedt voor gezellige avonden binnen of buiten.

Met zijn moderne ontwerp, hoogwaardige materialen en doordachte functies is de Fendt Apero 465 TG de ideale keuze voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, betrouwbaarheid en avontuur. Met deze caravan kunt u met vertrouwen de open weg tegemoet gaan en onvergetelijke herinneringen creëren, waar uw reis u ook brengt.

Wij leveren deze wagen met een "all-inclusive" pakket.Geen onverwachte extra kosten! Rutten Ridderbeks Caravans, Campers en Vouwwagens in Echt, het grootste kampeerbedrijf van Nederlands Limburg op 16.000 m2. Wij zijn officieel dealer van Carado, Adria, Eriba, Fendt, Knaus, Cabanon, Europa Camper, Campooz, Trigano en Raclet.Op onze website: www.ruttenridderbeks.nl vindt u ons volledige aanbod zowel in nieuw als gebruikt. Ook voor het huren van een camper, caravan of vouwwagen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen werkplaats kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, montage van accessoires, schadetaxaties en schadereparaties voor alle verzekeringen. Wij zijn lid van BOVAG en de schadelabels Aveco, Recamp en DealerRepair. 

Contact

Rutten Ridderbeks B.V.

Edisonweg 43
6101 XJ Echt

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl