Ga terug

SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio

Voertuigspecificaties
Merk SEAT
Model Arona
Type 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio
Prijs € 17.900,00
Kenteken TP796N
Kilometerstand 121.142 km NAP
Carrosserie SUV (5 drs)
Bouwjaar 2018
Transmissie Automatisch
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 999 CC
Aantal Cilinders 3
Vermogen 85 kW
Gewicht 1.112 kg
Max. trekgewicht 1.100 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2024-10-04
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 5,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Energielabel C
Accessoires
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels in carrosseriekleur
Buitenspiegels verwarmbaar
Camera
Chroom delen exterieur
Cruise control adaptief
Cruise control adaptief met Stop&Go
Dakrails
Dimlichten automatisch
Draadloze telefoonlader
Electronic Stability Program (ESP)
Elektrische ramen voor
Extra getint glas
Hill hold-functie
Keyless entry
Keyless start
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Leder dashbord
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Mistlampen adaptief
Multimedia-voorbereiding
Navigatie full map
Parkeer-assistent
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio CD-speler
Regensensor
Ruitensproeiers verwarmbaar
Sportstoelen
Spraakbediening
Startblokkering
Stuurbekrachtiging
Stuurhulp
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Telefoonintegratie premium
Upgrade Beats Audio
Upgrade Winter
Vermoeidheids herkenning
Vervolgbotsing preventie
Verwarmde voorstoelen
Zwarte hemel
NAP
Energielabel C
SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio
SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio
SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio SEAT Arona 1.0 TSI FR Business Intense/ Automaat/ navi/camera/afn trekhaak /cruise /beats audio
Bekijk alle (29)
Details

Bandenmaat: 205/60 R16
Wielbasis: 257 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Seat Arona biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Seat Arona is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, zwarte hemelbekleding, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze Seat Arona is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!Deze Seat Arona komt uit 2018, werd geleverd van 09-08-2018 tot 14-10-2020 en kostte toen € 29.285,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2018 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 85 kW (116 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc. De personenauto heeft een topsnelheid van 190 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 6,1 liter per 100 km en hij weegt 1112 kg. De APK is geldig tot 04-10-2024 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 144,58 per kwartaal.Deze Seat Arona komt uit 2018, werd geleverd van 09-08-2018 tot 14-10-2020 en kostte toen € 29.285,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2018 op kenteken, is voorzien van een benzine-motor, heeft een maximum vermogen van 85 kW (116 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc. De personenauto heeft een topsnelheid van 190 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 6,1 liter per 100 km en hij weegt 1112 kg. De APK is geldig tot 04-10-2024 en de wegenbelasting bedraagt gemiddeld € 144,58 per kwartaal.


Bedrijfsinformatie

Vakgarage de Liesbosch is al ruim 20 jaar aangesloten bij stichting Vakgarage en de Bovag .

Ons bedrijf is een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie, apk, banden en schadeherstel. U wordt snel en vakkundig geholpen waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit alles uiteraard binnen een aanvaardbaar prijsniveau. Ook voor onderhoud aan uw leaseauto ,camper en bedrijfsauto bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verkopen wij occasions tegen concurrerende prijzen.

Vakgarage de Liesbosch heeft altijd een wisselend aanbod occasions staan. De occasions die door Vakgarage de Liesbosch aangeboden worden hebben bij verkoop en anders bij aflevering altijd een geldige APK, hier hoeft niet extra voor betaald te worden tenzij anders aangegeven. "De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK en 12 maanden wettelijk bepaalde garantie.De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad.

U kunt ook kiezen bij de meeste auto's die wij verkopen voor ons Vakgarage 12 maanden premium Afleverpakket de kosten hier van zijn € 995,- De Auto krijgt dan een nieuwe APK, onderhoudsbeurt, Bovag 12 maanden Garantie & Vakgarage Pechhulp 1 jaar voor heel Europa!

Wij willen ons onderscheiden in de markt, niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en indien nodig garantie afhandeling op de juiste manier kunnen doen en voor een marktconforme prijs aan te bieden.

Delen Acties
Aanbieder De Liesbosch Verkoop B.V. Nijverheidsweg 9 J 3433NP Nieuwegein T. 0302817961 E. info@verkoopliesbosch.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter