Ga terug

Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA

Voertuigspecificaties
Merk Suzuki
Model Swift
Type 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA
Prijs € 21.993,00
Kenteken X204PZ
Kilometerstand 8 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2024
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Grijs
Techniek
Cilinderinhoud 1.197 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 61 kW
Gewicht 865 kg
Max. trekgewicht 1.000 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2028-02-24
Prestaties
Energielabel A
Accessoires
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Bagagedek
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersairbag
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control adaptief
DAB
Dimlichten automatisch
Dodehoek detectie
Elektrische ramen voor
Elektronische remkrachtverdeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas achter
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Hoofd airbag(s) achter
Hoofd airbag(s) voor
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
Mistlampen voor
Multimedia-voorbereiding
Multimedia scherm standaard
Parkeersensor achter
Passagiersairbag
Radio
Rijstrooksensor met correctie
Start/stop systeem
Stuurbekrachtiging
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Vermoeidheids herkenning
Voorstoelen verwarmd
Zij airbag(s) voor
Energielabel A
Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA
Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA
Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybride [HANDGESCHAKELD | CAMERA | APPLE CARPLA
Bekijk alle (29)
Details

CO₂-uitstoot (WLTP): 106 g/km
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
RDW Tellerrapport: https://voertuigrapportdownloaden.rdw.nl/kenteken/x204pz
Aantal sleutels: 2
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Referentienummer: 425

De getoonde prijs is rijklaar en met een geldige APK, optioneel kunt u bij ons kiezen uit diverse afleverpakketten waardoor we de aflevering geheel naar uw wens kunnen verzorgen. Standaard worden bij ons de auto's nagekeken aan de hand van de Bovag 40-puntencheck. Voor occasions met een waarde vanaf €4500,- hanteren wij standaard 12 maanden garantie. Speciaal geselecteerde occasions leveren wij met 24 maanden BOVAG-garantie (de voorwaarden zijn: bij aanschaf wordt een Bart Wiegerinck Zorgeloos afleverpakket aangeschaft van €745 en onderhoud vindt plaats bij een van de Bart Wiegerinck vestigingen) Voor meer informatie over afleverpakketten kijk op www.bartwiegerinck.nl Benieuwd naar deze auto? neem contact met ons op! www.bartwiegerinck.nl 074-2431135

Op zoek naar een compacte, moderne en zuinige auto die perfect bij jouw levensstijl past? Maak kennis met de Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Select! Deze grijze hatchback is uitgerust met de nieuwste technologieën en biedt maximaal comfort en gemak. De Swift is een echte eyecatcher op de weg en zal ongetwijfeld jouw hart veroveren.

Deze Suzuki Swift is voorzien van 16" lichtmetalen velgen, die niet alleen zorgen voor een sportieve uitstraling, maar ook bijdragen aan een soepelere en comfortabelere rijervaring. Met deze stijlvolle velgen maak je gegarandeerd indruk op elke weg.

Een ander handig kenmerk van de Swift is de stoelverwarming voorin. Of het nu winter of zomer is, deze functie biedt het hele jaar door extra comfort en zorgt ervoor dat jij altijd kunt genieten van een aangename rit, ongeacht het weer.

Achteruit inparkeren wordt een fluitje van een cent met de achteruitrijcamera met hulplijnen. Deze camera geeft je optimaal zicht op wat er achter de auto gebeurt, waardoor je moeiteloos en veilig kunt manoeuvreren. Dankzij de hulplijnen kun je de precieze afstand inschatten tussen jouw auto en eventuele obstakels.

Het Suzuki Multimedia System is ook aanwezig in deze Swift. Met een 7-inch touchscreen en een AUX-input kun je je favoriete muziek afspelen en genieten van een hoogwaardig geluidssysteem tijdens elke rit. Dit systeem biedt jou de ultieme entertainmentervaring en maakt elke rit nog leuker.

Daarnaast zijn er parkeersensoren aan de achterzijde van de auto geïnstalleerd. Deze sensoren waarschuwen je voor obstakels tijdens het parkeren, zodat je in alle veiligheid je plek kunt vinden. Hierdoor wordt parkeren in drukke stadscentra of krappe parkeergarages kinderspel.

De Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Select heeft het allemaal. Deze splinternieuwe auto is uitgerust met de meest gewilde opties en is de ideale partner voor dagelijks gebruik. Ben je op zoek naar een betrouwbare, zuinige en moderne auto? Neem dan snel contact op met Wiegerinck Hengelo B.V. op 074-2431135 en informeer naar de mogelijkheden om de Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Select aan te schaffen.


BOVAG
Delen Acties
Aanbieder Wiegerinck Hengelo B.V. Diamantstraat 38 7554TA Hengelo T. 074-2431135 E. online@bartwiegerinck.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter