Ga terug

Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera

Voertuigspecificaties
Merk Audi
Model A3
Type Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera
Prijs € 26.445,00
Kenteken K306SN
Kilometerstand 43.589 km
Carrosserie Hatchback (5 drs)
Bouwjaar 2019
Transmissie Automatisch
Kleur Zwart
Techniek
Cilinderinhoud 1.498 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 110 kW
Gewicht 1.245 kg
Max. trekgewicht 1.500 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-01-07
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Energielabel C
Accessoires
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Afdekhoes
Airbag(s) gordijn
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag(s) window
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminium delen exterieur
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun
Armsteun voor
Audio installatie
Audioinstallatie met cd-speler
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bagage-afdekhoes
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer
Bots herkenning systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Carkit
Centrale deurvergrendeling
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Comfortstoel(en)
Cruisecontrol
Cruise control
Cruise control adaptief met stop&go
DAB ontvanger
Derde remlicht
Dimlichten automatisch
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektrisch glazen panorama-dak
Elektronisch Sper Differentieel
Elektronisch Stabiliteits Programma
Extra getint glas
Getint glas
Hill hold functie
Hoofdsteunen achter
Isofix bevestiging voor kinderzitjes
LED achterlichten
LED dagrijverlichting
Lederen bekleding
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
LED koplampen
LED koplampen adaptief
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen 17"
Metaalkleur
Multimedia-voorbereiding
Multimedia systeem
Navigatie
Navigatiesysteem
Navigatiesysteem full map + hard disk
Open dak
Panoramadak
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Parkeersensor voor en achter
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
Radio cd speler
Regensensor
Schuif-/kanteldak
Sportstuur
Sport uitlaat
Start/stop systeem
Stuurbekrachtiging
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Stuur verstelbaar
Stuurwiel multifunctioneel
Volledig digitaal instrumentenpaneel
Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Voorstoelen verwarmd
Warmtewerend glas
WiFi voorbereiding
Xenon verlichting
Zonnedak
Energielabel C
Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera
Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera
Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera Audi A3 Sportback 1.5 TFSI 150 pk automaat Panorama schuifdak/ lederen bekleding/ achteruitrijcamera
Bekijk alle (70)
Details

Wielbasis: 264 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Beschikbare afleverpakketten:

  • Rick Cars Basic (€ 250): Wassen + stofzuigen. Voertuigcheck. Tenaamstelling van uw auto
    Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK
  • Rick Cars Medium ** meest gekozen ** (€ 695): Volledig professioneel uitgevoerde reconditionerings beurt. Polijsten van kleine lakbeschadigingen, inlakken van steenslag en volledig cleanen van de auto Nieuwe APK Kleine beurt, indien nodig 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak Exc. Arbeidsloon Min. kwart tank brandstof bij aflevering Tenaamstelling van uw auto Eerste onderhoudsbeurt gratis
  • Rick Cars Premium (€ 995): Volledig professioneel uitgevoerde reconditioneringsbeurt Polijsten van kleine lakbeschadigingen, inlakken van steenslag en volledig cleanen van de auto Nieuwe APK Onderhoudsbeurt die uw auto nodig heeft volgens de fabrieksnormen en een volledige technische check van uw auto 6 maanden garantie op motor en versnellingsbak Inclusief arbeidsloon Min. kwart tank brandstof bij aflevering Tenaamstelling van uw auto Eerste onderhoudsbeurt gratis Een onafhankelijke technische aankoopkeuring, indien nodig Garantiecertificaat met vermelding van alle onderdelen waarop je garantie hebt (te claimen bij autobedrijven in heel Nederland)

Auto's als deze Audi A3 Sportback bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Niet voor niks geldt een lederen interieur al jaren als een luxe extra. U krijgt het er gewoon bij, net als het elektrisch bediende glazen panorama dak. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportuitlaat, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem met harde schijf aan boord! Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Audi voor een proefrit reserveren.

De vormgeving van deze Audi A3 Sportback is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. Deze Audi A3 Sportback heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Zitten in weldadige comfortstoelen : uw rug zal u dankbaar zijn. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportuitlaat, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. Aan boord van deze Audi A3 Sportback is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Delen Acties
Aanbieder Rick Cars Docterskampstraat 1 5222AM S HERTOGENBOSCH T. 06-15383910 E. info@rickcars.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter