Ga terug

Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |.

Voertuigspecificaties
Merk Volkswagen
Model Passat
Type 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |.
Prijs € 9.950,00
Kenteken 33XDP6
Kilometerstand 193.470 km NAP
Carrosserie Sedan (4 drs)
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Bruin
Techniek
Cilinderinhoud 1.390 CC
Aantal Cilinders 4
Vermogen 90 kW
Gewicht 1.351 kg
Max. trekgewicht 1.400 kg
Brandstof Benzine
APK datum 2025-01-10
Prestaties
Gem. verbruik 5,0l / 100 km
Verbruik stad 7,0l / 100 km
Verbruik snelweg 4,0l / 100 km
Energielabel A
Accessoires
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Audio-navigatie full map
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer
Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektronisch Stabiliteits Programma
Hill hold functie
Hoofdsteunen achter
Hoofdsteunen anti-whiplash
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Lederen versnellingspook
Lendesteunen (verstelbaar)
Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
Mistlampen voor adaptief
Multimedia-voorbereiding
Navigatiesysteem
Parkeer assistent
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Parkeersensor voor en achter
Radio-cd/mp3 speler
Regensensor
Start/stop systeem
Stuurwiel multifunctioneel
Trekhaak
Warmtewerend glas
NAP
Energielabel A
Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |. Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |.
Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |. Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |.
Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |. Volkswagen Passat 1.4 TSI Comfort Executive Line BlueMotion | 3 MAAND GARANTIE |.
Bekijk alle (26)
Details

Wielbasis: 271 cm
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL GARANTIE OP MOTOR EN VERSNELLINGSBAK.!

Soepel en uitgerust op uw afspraak aankomen? Dan is dit dé zakenauto voor u! Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Passat duidelijk te zien is. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Een paar spetters of een donderbui? De regensensor weet het als eerste en reageert precies goed! De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

In de Volkswagen Passat heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Rempedaal, handrem - allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet 'm onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft. Langere remweg, meer brandstofverbruik: slappe banden zijn niet wenselijk. Daarom heeft deze auto als optie een bandenspanningscontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Lijkt deze Volkswagen u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.

Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.

Delen Acties
Aanbieder Autobedrijf Gerdes Mr Ovingkanaal OZ 1 A 7891EV KLAZIENAVEEN T. 0591-312420 E. info@autobedrijfgerdes.nl

Delen

  • Facebook
  • Twitter