Carthago C-Tourer 149 I LE

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 115.000,00
Bouwjaar 2019
Slaapplaatsen 4
Meer over deze camper
Extra's
Wat een plaatje, deze integraalcamper van het Topmerk Carthago. Deze camper heeft een Fiat 2.3 ltr. ...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 115.000,00
Status Occasion
Model 
Merk Carthago
Bouwjaar 2019
Merk auto Fiat
Brandstof Diesel
Maten en gewichten 
Stahoogte 198 cm
Totale hoogte 300 cm
Totale lengte 747 cm
Breedte 234 cm
Gewicht 3035 kg
Max gewicht 4250 kg
Max gewicht 4250 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 4
Bed #1 200x80 cm (lxb)
Bed #2 190x80 cm (lxb)
Bed #3 200x140 cm (lxb)
Extra's

Wat een plaatje, deze integraalcamper van het Topmerk Carthago. Deze camper heeft een Fiat 2.3 ltr. diesel motor automaat met maar liefst 150 pk. Deze jonge, zeer luxe camper is meer dan compleet en zal u aan niets ontbreken op een van de mooie reizen die u met deze camper kunt maken.

De dinette is royaal van opzet en uitgevoerd in een halflederen bekleding met een prachtige warme kleurstelling. 

2 draaibare pilotenstoelen, een L-zit en een zijbankje maken het een gezellige en comfortabele zithoek. Vanuit de zithoek is tevens zicht op de tv met satelietschotel. Deze tv is mooi weggewerkt in het zijbankje als u hem niet gebruikt.

De frisse keuken is uitgerust met koelkast met separaat vriesvak, gascomfort met 3 pitten en een spoelbak met warm en koud water.

Het toilet met vaste wastafel zijn gescheiden van de volledig afsluitbare douche.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee enkele bedden achterin de camper. Deze zijn dmv een tussenstuk te sluiten tot één groot 2 persoons bed. Een royaal hefbed voor 2 personen hangt boven de cabine.

De dubbele bodem en de winterisolatie zorgen ervoor dat deze camper tevens in de winter comfortabel te gebruiken is.

Achterin de camper vindt u de grote garage waarin ontzettend veel bagage meegenomen kan worden. In de garage is een fietsenrek gemonteerd. De hydraulische steunen zorgen ervoor dat uw camper in een handomdraai waterpas gezet wordt.

Verder beschikt deze camper o.a. over mooie plissé verduistering, 2 zonnepanelen, een zeer ruime luifel van 5 mtr., een stormband en een sunblocker voor de luifel.

Deze heerlijke camper staat voor u klaar om direct mee op vakantie te gaan.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Rob van Loosbroek via 0623260410 of rvloosbroek@campermakelaar.nl.Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren. Omdat deze camper bij ons in verkoopbemiddeling staat, zit er geen garantie op de camper. Wel kunt u via ons garantie afnemen, zo ook een verzekering afsluiten of uw financiering regelen. Wij brengen u graag in contact met onze partners.  Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Contact

Campermakelaar Brabant


5701 AA Helmond

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl