Mercedes-Benz Sprinter

Trailer Fotos Acties Delen


Close

Delen

  • Facebook
  • Twitter

E-mail

Close

Acties

Home Details Extra's Contact
Details
Prijs€ 77.500,00
Bouwjaar 2021
Slaapplaatsen 2
Meer over deze camper
Extra's
Zeer mooie, splinternieuw ingebouwde, Mercedes Sprinter L3H2 V6. De bus beschikt over een 3 liter V6...
Meer extra's
Prijs/Status 
Prijs€ 77.500,00
Status Occasion
Model 
Merk Mercedes-Benz
Bouwjaar 2021
Merk auto Mercedes
Brandstof Diesel
Maten en gewichten 
Stahoogte 191 cm
Totale hoogte 290 cm
Totale lengte 700 cm
Breedte 200 cm
Gewicht 3350 kg
Max gewicht 5000 kg
Max gewicht 5000 kg
Slaapplaatsen 
Slaapplaatsen 2
Bed #1 200x165 cm (lxb)
Extra's

Zeer mooie, splinternieuw ingebouwde, Mercedes Sprinter L3H2 V6. De bus beschikt over een 3 liter V6 motor 7 traps automaat met maar liefst 190 PK. De bus is erg mooi ingebouwd en verkeert in goede staat.

Deze bijzonder fijne buscamper beschikt over een zeer royaal 2 persoons lengtebed.

De dinette bestaat uit een tafel met 3 luxe pilotenstoelen.

De volwaardige keuken bestaat uit een 3 pits gascomfort, een  spoelbak met stromend water en een koelkast met vriesvakje.
Een losse porta potti is weggewerkt in een kastje.

Een echte Mercedes liefhebber kan deze camper op waarde schatten. De auto beschikt over werkelijk alle mogelijke luxe b.v. lane assist, een s.o.s.  module, dubbel lucht achter, een boordcomputer en alarm klasse 3.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met Rob van Loosbroek via 0623260410 of rvloosbroek@campermakelaar.nl.Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren. Omdat deze camper bij ons in verkoopbemiddeling staat, zit er geen garantie op de camper. Wel kunt u via ons garantie afnemen, zo ook een verzekering afsluiten of uw financiering regelen. Wij brengen u graag in contact met onze partners.  Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/ *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Contact

Campermakelaar Brabant


5701 AA Helmond

Bellen Mailen
Powered by Kampeerzaken.nl